Particulieren


Overweegt u een aanbouw aan uw huis zodat u eindelijk ruimte krijgt voor die droomkeuken of die grotere woonkamer? Vraagt u zich daarbij af of zon aanbouw of verbouwing bouwkundig mogelijk is, wat het u gaat kosten en of de waarde van uw huis zal stijgen?


Beckers Bouweconomie geeft u op al deze vragen een antwoord. Wij vertalen uw globale plannen in concrete cijfers. Op basis van een eerste gesprek krijgt u binnen een week inzicht in de totale kosten en haalbaarheid van uw idee. Vervolgens bepaalt u zelf of dit binnen uw budget past. Als de eerste haalbaarheid is aangetoond, begeleiden wij u stapsgewijs in de verdere uitwerking van uw plan. Wat is het voordeel van deze aanpak? U weet of uw plannen haalbaar zijn, alvorens (hoge) kosten te maken bij een architect, aannemer of andere adviseur. Blijkt uit de cijfers dat uw idee niet haalbaar is? Dan denken we mee over alternatieven.
Is uw plan haalbaar en betaalbaar? Dan kunnen we u helpen met het leggen van verdere contacten. Bijvoorbeeld met een architect die uw idee vertaalt in concrete schetsen tot aan specialisten die zorgdragen voor de daadwerkelijke realisatie. Wij zorgen ervoor dat in elke fase opnieuw wordt bekeken of het plan nog binnen het oorspronkelijk gestelde kader blijft. Zo komt u gedurende het hele traject niet voor verrassingen te staan.